onsdag 24 februari 2010

Onsdagsfundror




Varmaste vintern i Vancouver på 122 år och då just då arrangeras vinter-os. Vilken timing. Nu tycks det finnas snö att åka på ändå, fast man har fått flyga dit en del av den med helikopter.
Det finns vissa likheter med en semesterresa vi gjorde när vi ännu var en familj. Länge hade vi sparat pengar, länge hade vi planerat, länge hade vi längtat och länge reste vi. Till slut var vi framme på Gotland. På 100 år hade det inte regnat så mycket som det gjorde under den första veckan vi var där. Andra veckan blev desto soligare. Vädret kan man inte lita på.


Kvinnor blir slagna som aldrig förr av sina skithögar till karlar. Och man talar om kvinnofridsbrott. Det handlar ofta om rena mordförsöken. Kvinnofridsbrott låter i mina öron som att man kallar sin partner för "jävla kärring" eller något liknande. Men här blir ju kvinnan slagen sönder och samman och förövaren kan bli dömd för kränkning av kvinnofriden. Straffet kan bli mellan sex månader och sex år. OM de döms.


Hihi. Styrman och Mansten har bildat ett nytt parti "Rädda vården" jag blir då ordentligt rädd i alla fall om dessa två stollar ...
Woody Allen heter han, regissören som jag tappat namnet på. Har tänkt och tänkt ... tack Google.
Men vad heter hon ... som spelade mot han ... i filmen ...??? Pust!!!

2 kommentarer:

a diary full of love letters sa...

ÖÖÖÖÖÖHHHHH vi är väl ännu en familj?! HALLÅ?!?!??1

Gittan sa...

men självklart är vi en familj, men inte en viborihophemma-familj som vi var då. //Mor