måndag 20 februari 2017

Hit och dit-tankar

Jag lider med alla dessa småflickor världen över som man gifter bort innan dom ens nästan har börjat ta sina första stapplande steg, fy tusan. Och nu kan man läsa att det finns 138 minderåriga töser som lever med sina äldre gubbar i vårt land.. Fy tusan vad äckligt. Nog trodde jag att alla i Sverige var lika inför lagen men icke sa Nicke!. En del pedofiler har turfritt så är det bara för att feghet och hållningslöshet genomsyrar rättsväsendet i dessa frågor.
Det har äntligen kommit lite snö som täcker isvägarna. I morse blev promenaden riktigt härlig i den krispiga luften. Vintern är lite knepig i år får man lov att säga. Svajar lite hit och dit med ömsom plusgrader och regn och däremellan ett normalläge. Man får kanske vara glad att det är väder över huvud taget.
Vi har löst träningskort på gymmet, kärlingen och jag allt för att trimma till gammelkropparna. Det skadar nog inte. En kollega sa för ett antal år sedan, du vet på den tiden man hade sådana, att han ville dö frisk och snygg. Tja idén är inte så tokig. Ska jobba på det i alla fall.





Inga kommentarer: